Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ayşe Begüm Onbaşı Dünya Şampiyonu - Ayşe Begüm Onbaşı jimnastik egzersizleri #2 Gymnastics ... _ Milli sporcular, türkiye'nin gurur olmaya devam ediyor.

Ayşe Begüm Onbaşı Dünya Şampiyonu - Ayşe Begüm Onbaşı jimnastik egzersizleri #2 Gymnastics ... _ Milli sporcular, türkiye'nin gurur olmaya devam ediyor.. Dünya şampiyonu olarak bizleri gururlandıran ayşe begüm onbaşı'nın başarısında başta ailesi olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz, oraya çıkarken türkiye'nin, kadının gücünü göstermeye diye çıkmıştık. Aynı kategoride, ayşe begüm onbaşı, mehmet ercoş ve deniz şahin'den oluşan trio milli takımı ise gümüş madalya kazandı. Kendine meydan okumakla başladığı aerobik jimnastikte rakiplerini geçip dünya şampiyonu oldu. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme: // milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı'ndan tarihi bir başarı daha geldi. .olarak algılar ama bu konuşma beni kamçıladı ve bunun sonucunda da dünya şampiyonu oldum 2016'da. Aynı kategoride, ayşe begüm onbaşı, mehmet ercoş ve deniz şahin'den oluşan trio milli takımı ise gümüş madalya kazandı. .cimnastik dünya şampiyonası bireysel kadınlar kategorisinde 21.850 puan alarak altın madalya kazandı ve dünya şampiyonu oldu.

Ayşe Begüm Onbaşı: Ben madalya canavarıyım, kendimi aşmak ...
Ayşe Begüm Onbaşı: Ben madalya canavarıyım, kendimi aşmak ... from i2.cnnturk.com
Dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı'nın başarıları… milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda muhteşem performansıyla altın madalya kazandı. // milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı'ndan tarihi bir başarı daha geldi. Aynı kategoride, ayşe begüm onbaşı, mehmet ercoş ve deniz şahin'den oluşan trio milli takımı ise gümüş madalya kazandı. Milli sporcular, türkiye'nin gurur olmaya devam ediyor. Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan, dünya şampiyonu sporcumuz ayşe begüm onbaşı'yı arayarak tebriklerini iletti. Güney kore'de 13 haziran'da başlayan 14. Ego spor kulübümüzün sporcusu ayşe begüm onbaşı, bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak bizleri çok mutlu etti.

Milli cimnastikçi ayşe begüm onbaşı aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.haberin tamamı için. 11 yaşından beri milli formayı taşıyan ayşe begüm onbaşı red bull atletidir. Aynı kategoride, ayşe begüm onbaşı, mehmet ercoş ve deniz şahin'den oluşan trio milli takımı ise gümüş madalya kazandı. 29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme: // milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı'ndan tarihi bir başarı daha geldi. Dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı'nın başarıları… milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda muhteşem performansıyla altın madalya kazandı. Hayat normale döndüğünde ayşe begüm onbaşı hangi yarışmalara katılacak? Son daki̇ka haberi̇.milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan, dünya şampiyonu sporcumuz ayşe begüm onbaşı'yı arayarak tebriklerini iletti. Dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde eden ayşe begüm onbaşı ile telefonda görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, milli sporcuyu kutladı. Çok mutlu olduğunu ifade eden dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı, öncelikle çok mutluluk vericiydi. Güney kore'de 13 haziran'da başlayan 14. Ayşe begüm cimnastikte dünya şampiyonu oldu!

Ayşe begüm onbaşı ismini duymayan ve her başarısında göğsü kabarmayan insan var mıdır? Azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda 21.850 puanla altın madalya kazanan ayşe begüm onbaşı'yı yürekten kutluyorum. Çok mutluyuz, oraya çıkarken türkiye'nin, kadının gücünü göstermeye diye çıkmıştık. Milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı, portekiz'de düzenlenen aerobik jimnastik dünya kupası'nda altın madalya kazandı. Dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde eden ayşe begüm onbaşı ile telefonda görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, milli sporcuyu kutladı.

Ayşe Begüm cimnastikte dünya şampiyonu oldu!
Ayşe Begüm cimnastikte dünya şampiyonu oldu! from www.yenicaggazetesi.com.tr
Ego spor kulübümüzün sporcusu ayşe begüm onbaşı, bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak bizleri çok mutlu etti. Sayın cumhurbaşkanımıza tebrikleri için şükranlarımızı arz ediyoruz. Dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde eden ayşe begüm onbaşı ile telefonda görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, milli sporcuyu kutladı. Başarısıyla, aldığı madalyalarla adından söz ettiren ayşe begüm onbaşı, bir kez daha ülkenin göğsünü kabarttı. .olarak algılar ama bu konuşma beni kamçıladı ve bunun sonucunda da dünya şampiyonu oldum 2016'da. Ayşe begüm onbaşı ismini duymayan ve her başarısında göğsü kabarmayan insan var mıdır? Azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda 21.850 puanla altın madalya kazanan ayşe begüm onbaşı'yı yürekten kutluyorum. Milli cimnastikçi ayşe begüm onbaşı aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

11 yaşından beri milli formayı taşıyan ayşe begüm onbaşı red bull atletidir.

Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı'nın başarıları… milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda muhteşem performansıyla altın madalya kazandı. 15 yaşındaki ayşe begüm onbaşı dünya şampiyonu oldu. 29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme: Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Ayşe begüm onbaşı ismini duymayan ve her başarısında göğsü kabarmayan insan var mıdır? 19 yaşındaki sporcu, azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen şampiyonada finalde 21.850 puanla altın. Fig dünya kupası'nda 20 bin 700 puan alarak podyumun en üst basamağına çıkan ayşe begüm onbaşı, elemelerde birinci olduğumda artık altın madalyaya uzanabileceğime daha da emin oldum. Güney kore'de 13 haziran'da başlayan 14. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. // milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı'ndan tarihi bir başarı daha geldi. Milli cimnastikçi ayşe begüm onbaşı aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Dünya şampiyonu olarak bizleri gururlandıran ayşe begüm onbaşı'nın başarısında başta ailesi olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum.

Hayat normale döndüğünde ayşe begüm onbaşı hangi yarışmalara katılacak? .cimnastik dünya şampiyonası bireysel kadınlar kategorisinde 21.850 puan alarak altın madalya kazandı ve dünya şampiyonu oldu. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Çok mutlu olduğunu ifade eden dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı, öncelikle çok mutluluk vericiydi. Dünya şampi̇yonu ci̇mnasti̇kçi̇ 24'te ayşe begüm onbaşı, azerbeycan bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Milli gurur! Ayşe Begüm Onbaşı dünya şampiyonu oldu
Milli gurur! Ayşe Begüm Onbaşı dünya şampiyonu oldu from www.yurtgazetesi.com.tr
Aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda ayşe begüm onbaşı altın madalya kazandı. Kiziniz altinla geli̇yor dünya şampiyonu olan onbaşı'ya tebrik yağdı. Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda milli sporcu ayşe begüm onbaşı altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu. Cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan, dünya şampiyonu sporcumuz ayşe begüm onbaşı'yı arayarak tebriklerini iletti. .olarak algılar ama bu konuşma beni kamçıladı ve bunun sonucunda da dünya şampiyonu oldum 2016'da. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.haberin tamamı için. 15 yaşındaki ayşe begüm onbaşı dünya şampiyonu oldu.

15 yaşındaki ayşe begüm onbaşı dünya şampiyonu oldu.

Ego spor kulübümüzün sporcusu ayşe begüm onbaşı, bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak bizleri çok mutlu etti. Ayşe begüm cimnastikte dünya şampiyonu oldu! Bale antrenörünün tavsiyesi üzerine cimnastiğe başlayan ayşe begüm onbaşı, ilk yarışmasına 8 yaşında katıldı. Çok mutlu olduğunu ifade eden dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı, öncelikle çok mutluluk vericiydi. 19 yaşındaki sporcu, azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen şampiyonada finalde 21.850 puanla altın. Dünya şampi̇yonu ci̇mnasti̇kçi̇ 24'te ayşe begüm onbaşı, azerbeycan bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Sayın cumhurbaşkanımıza tebrikleri için şükranlarımızı arz ediyoruz. Ayşe begüm onbaşı ismini duymayan ve her başarısında göğsü kabarmayan insan var mıdır? Dünya şampiyonu olarak bizleri gururlandıran ayşe begüm onbaşı'nın başarısında başta ailesi olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum. 29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme: 19 yaşındaki milli sporcu ayşe begüm onbaşı, azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda 21.850 puanla dünya şampiyonu oldu. Kiziniz altinla geli̇yor dünya şampiyonu olan onbaşı'ya tebrik yağdı. Fig dünya kupası'nda 20 bin 700 puan alarak podyumun en üst basamağına çıkan ayşe begüm onbaşı, elemelerde birinci olduğumda artık altın madalyaya uzanabileceğime daha da emin oldum.

29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme: ayşe begüm onbaşı. Son daki̇ka haberi̇.milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Post a Comment for "Ayşe Begüm Onbaşı Dünya Şampiyonu - Ayşe Begüm Onbaşı jimnastik egzersizleri #2 Gymnastics ... _ Milli sporcular, türkiye'nin gurur olmaya devam ediyor."